Buikdanseres

Buikdanseres Lana

Buikdanseres Lana: Op en top vrouwelijk buikdansshow!
Al op jeugdige leeftijd werd onze Buikdanseres gegrepen door de buikdans. Zij werd verliefd op deze op en top vrouwelijke dans. Al snel bleek dat buikdanseres Lana gevoel had voor deze vorm van kunst. Het buikdansen nam dan ook steeds serieuzere vormen aan. Waar zij eerder alleen van droomde gebeurde echt. Zij danste internationaal voor prinsen uit Saoedi-Arabië en voor beroemdheden als Demis Roussos.

Ze laat het slangen bezweren, vuurspuwen en glaslopen graag over een collega's op het entertainmentvlak. Zij heeft zich voor 100% gespecialiseerd in de buikdanskunst, de oriëntaalse dans die zij heeft geleerd van grote danseressen en choreografen in Caïro, het Mekka van de buikdans.
Nog steeds volgt zij daar masterclasses om de laatste ontwikkelingen van de buikdans te beheersen. Dit komt ook terug in haar show. Een professionele performance waarin zij met haar lichaam de muziek vertaalt.

Met veel gevoel brengt zij haar vrouwelijkheid tot uiting in haar show.

Optredens

 • Bahrein Manama: Intercontinental Hotel "The Regency"
 • Jordanië Amman: Hotel "The Regency Palace"
 • Aqaba: optredens in Hotel Aquamarina I, II en III promotiefilm Aqaba t.v.-opname Estland
 • Polen
 • Warschau
 • Griekenland: Athene, Thessaloniki, Corfu, Lesbos: diverse hotels, nachtclubs en Music Halls
 • Egypte Caïro: Hotel Meredien Heliopolis
 • België Brusel, Antwerpen, Luik: diverse hotels, nachtclubs, restaurants en feestzalen Nederland theaters, hotels, televisiestudio, concertzalen. o.a:
 • Rijnhal Arnhem: optreden bij concert van Mohamed Mounir,
 • RAI Amsterdam: optreden bij concert Mohamed Fouad,
 • De Koepel van het Sonesta Hotel Amsterdam: optreden bij concert van Mostafa Amr.

Buikdanseres Shaina

Buikdanseres Shaina is van Turkse afkomst en heeft het buikdansen al van kleins af aan in de heupen Shaina sierlijk, exotisch, betoverend, professioneel, gevarieerd, verleidelijk en onweerstaanbaar. Shaina danst op het wilde getrommel van de Darbuka. Buikdanseres Shaina laat je ongekend bewegen en meeslepen in een excotisch spektakel van dans en ritme.

Shaina heeft ruime ervaring in binnen- en buitenland.

Buikdanseres Yazila

Nadat Yazila 3 jaar de lessen van buikdanseres Yonina had gevolgd is zij voor opleiding naar Turkije, Egypte, Marokko en Tunesië gegaan, daarna naar L.A. en Hollywood en ten slotte naar New York waar zij nog regelmatig naar toe gaat om de nieuwste trends bij te leren. In al deze landen heeft zij via de scholen shows verzorgd in de Arabische nachtclubs.

Snelcursus/Workshop buikdansen.
Een show van Yazila is een combinatie van Turkse, Egyptische en Amerikaanse cabaret stijl, boeiend voor het publiek vanwege de grote variatie. Enkele elementen in een show van Yazila zijn: een oosterse sultanact, dansen met munten op haar buik etc. Voor de sultanact kiest Yazila 2 heren uit het publiek welke haar enkele minuten assisteren, zij worden uitgedost in een aangepaste Oosterse outfit en er volgt dan een snelcursus buikdansen waarvan de moeilijkheidsgraad wordt opgevoerd. Het blijft beschaafd maar het is natuurlijk wel tot hilariteit van het overige publiek. De uitverkorenen zijn uiteraard personen die niet door prestigieuze gevoelens gehinderd worden. Yazila was o.a. te zien bij 'Wedden dat' en 'Tineke'.