Steltenlopers Steltenloper

Steltenlopers Steltenloper Steltloper Steltlopers

Steltenlopers Steltenloper Steltloper Steltlopers Hoge heren en dames die u entertainment op stelten brengen. Van clowns, acrobaten tot artistieke acts en verschijningen. Van bodypaint tot glitterfiguur. Voor entree acts als beursevenementen, als braderieën en winkelcentra.
Altijd een fascinerende verschijning. Hoog boven iedereen, balancerend op twee benen.
Artiesten-Evenementen.nl biedt u een breed scala aan van steltlopers.

Steltloper en Ballonnen Act

Deze steltenloper, draagt kleurrijke ballonnen op zijn rug. Zijn marionet, deelt snoepjes uit. Samen lopen ze parmantig rond.
Big John heeft zijn marionet ook kunstjes geleerd en wil dat graag aan het publiek laten zien. Lukt dat zomaar? Little Doll doet uiteindelijk braaf mee, maar als Big John even niet oplet komt haar eigen wil naar boven.
Ook wanneer zij het gesjor en getrek beu wordt, neemt zijzélf de touwtjes in handen. Door dit gedrag raken de draden verstrikt en haar eigen ledematen in de knoop.

Tezamen met het publiek vindt Big John daar een zeer amusante oplossing voor.

Steltloper Pinokkio Act

Pinokkio Act De befaamde tekenfilmfiguur Pinokkio nu als steltloper walk act nu twee beroemde figuren die een sprookje tot leven brengen.
PinokkiA, het zusje van... loopt samen met haar "vader" Gepet plotseling en parmantig zomaar tussen het publiek.
Kleurrijk en aandoenlijk als immer en van verre al te zien.
Natuurlijk mag je hen begroeten en dan wacht er ook nog een lekkere en mooie verrassing. En dat is écht waar, want PinokkiA liegt (vandaag) niet!