Workshops Workshop diverse thema's

Workshop Workshops

Workshops Een workshop heeft altijd tot doel een groep op vloeiende, thematische en plezierige wijze een samenwerkingsverband te geven om zodanig een inzicht te geven wat teamverband kan verwezenlijken.
Dit kan bij ons op verschillende manieren, wel met een ontspannen en op een originele wijze. U zou er zelf een hobby aan kunnen overhouden.
Workshops tijdens of na het werk.

Workshop Percussie

Onder leiding van de trommeldocent en entertainer gaat u een onvergetelijk uur tegemoet met veel lachen en als resultaat een geweldig trommelorkest waar ieder zijn (verborgen) kwaliteiten aan de orde gaan komen.
Voor elke deelnemer is een Africaanse Djembé-trommel aanwezig die met de handen bespeeld wordt.
Na enige techniek gaan wij al snel een ritmisch resultaat bereiken waarin de gekste dingen kunnen gaan gebeuren.
De workshop eindigt dan ook met een verrassende Finale.
Voor elke doelstelling: bij feesten maar ook als managers training.
Voldoende percussie wordt meegebracht.

Salsa dansen

Salsa workshop een superswingende, ongedwongen en gezellige workshops van Salsa dansen. Met onze workshops heeft u gegarandeerd succes en zal er later nog veel over nagepraat worden!

Uitermate geschikt voor een gemêleerd publiek met zowel mannen en vrouwen van alle leeftijden en culturen, de leukste manier om op aanstekelijke muziek gezellig samen te bewegen en te ontspannen! Voor absolute beginners, maar ook voor diegenen die de basis beginselen van salsa al beheersen kan deze Salsa workshop een hele inspirerende training worden of het begin van een nieuwe hobby of uitdaging!

De workshops duren standaard 50 minuten maar zijn op aanvraag natuurlijk in tijdsduur aan te passen.

Workshop acrobatiek

Honderden kinderen, jongeren en volwassenen hebben al eens lessen of workshops in acrobatiek gevolgd, die door deze twee ervaren acrobaten werden begeleid. Want acrobatiek is een zeer breed inzetbareactiviteit en bovenal ook makkelijk te organiseren. Materiaal is bijna niet nodig, alleen enthousiaste cursisten.

Voor bedrijfstrainingen (gericht op teambuilding en alles wat daarmee te maken heeft) of survivals heeft Doublé's Acrobatiek Theater een speciaal programma. Dit programma wordt op aanvraag toegestuurd.

Tropische Cocktail Bar Workshop Cocktailbar

Workshop Tropische cocktail bar Cocktailbar Workshop Onze tropische cocktail barworkshop is compact en snel te plaatsen. De tropische cocktail bar is uniek in Nederland en kan ook bij u op uw beursstand geplaatst worden.
De tropische cocktail bar bartender belicht u en uw medewerkers in een 3 à 4 uur durende workshop sessie alle aspecten van cocktail shaken. De deelnemers zullen allemaal hun steentje bijdragen aan de Tropische Cocktail workshop met zelf ontworpen cocktails.
Een ontspannen sfeer en een gezellig teambuilding training.
U kunt natuurlijk ook een Tropische Cocktail Bar workshop als bedrijfsuitje of personeelsbijkomst beschouwen.
Wij kunnen u ook voorzien van een tropisch decor.
Tropische Cocktails met en zonder alcohol.

Maximaal 30 personen

Line Dance - Line dancers

The Rednecks country line dancers is een club die in 1996 uit vriendschap is ontstaan, een klein clubje mensen zijn begonnen met een keer per week te gaan dansen. De oprichters dansten al geruime tijd bij andere grote dansclubs en besloten om zelfstandig verder te gaan met een kleine groep.
Nog voor het bestaan van The Rednecks hebben een aantal aanhangers van de huidige Rednecks meegedanst in januari 1994, op het Koninginnebal ter ere van de verjaardag van Koningin Beatrix. In 1995 hebben zij meegewerkt aan een videoclip van Grant en Forsyte en hebben zij in Duitsland optredens verzorgd op een van de grootste countryshows in Gunzburg.

Zij geven demonstraties op diverse evenementen, feesten, braderieën, straatfeest, etc. Bij hun optreden wordt ook een workshop gegeven zodat men op een een prettige manier kennis kan maken met Line Dancing.