Typetje

Typetjes Typetje Animatie Acts Acteurs Mimespeler Dit zijn slechts enkele voorbeelden zoals de Gemeentewerkers, de Verkeersregelaars, de Beveiliging Security Act R.J. van Dijck en J.R. van Dijck, ...
Typetjes kunnen ingezet worden als entreeacts, bij een opening, bij feesten en partijen, open dag, beurs, personeelsfeest, bedrijfspresentatie of als een acts in winkelcentrum.
Wij bieden u diverse typetjes en animaties als entertainment voor uw evenementen.

MIME ACTS MIME ACT MIMESPELERS MIME SPELER

Mimespelers MimespelerTypetje Animatie Act Acteur Improvisator Mime Acts Met o.a. Meneer Van Dijck een mimespeler met karakteristieke mime acts reeds gezien van hier tot over de grens. Een beetje gek, maar op een aangename manier met een rationele denkwijze. Situaties worden snel in geschat en speelt hier onmiddellijk op in zonder dat er overleg nodig is dankzij zijn groot improvisatievermogen. Hij geeft absoluut een extra dimensie aan de opening van uw nieuw pand, een jubileum, tijdens en bij een congres, huwelijk of bedrijfsfeest. Op een beurs weet hij op een zodanige originele wijze de aandacht te vestigen op uw product zodat er al gauw een toeloop is die menig geïnteresseerde trekt om te komen kijken naar wat deze mimespeler met zijn mime acts weer bedacht heeft.

Contactformulier