Trio's Allround Trio's

Trio's

Trio's Allround Trio's Artiesten-Evenementen.nl bieden u Trio's met een breed Allround repertoire zijn geschikt voor uw bruiloft, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, jubileum, evenmenten, casino's...
U kunt op onze website online de artiest, band of act in optie zetten voor de gewenste datum. U kunt natuurlijk ook bellen met ons kantoor.

Bonetti Musicband

Het Bonetti Trio en is een allround formatie van hoogstaand niveau en van Italiaanse oorsprong. De kracht van de muzikanten is dat zij niet alleen hun vak, maar ook hun publiek zeer goed verstaan. Door hun enorme praktijkervaring maakten zij de band tot een van de meest veelzijdige acts van dit moment. De band is veelzijdigheid, flexibel en beseft heel goed dat een bruiloft geen studentenfeest is, een personeelsfeest geen receptie en een gala-avond geen concert. Iedere situatie vereist een andere interpretatie, iedere gewenste sfeer een andere invulling. De Bonetti Band houdt daar in alle opzichten rekening mee.

Een groot repertoire in vijf talen (Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Nederlands): van de top 100 Aller Tijden, Dance Classics, Stijldans, Zuid-Amerikaans, Easy Listening, Rock en Reggae tot originele Griekse Sirtaki, Spaanse Flamenco of Italiaanse Tarantella's, Golden Oldies, top 40 en ga zo maar door...

Bezetting Trio:
Zangeres
Keyboards - zang
Gitaar - zang

The Telstars

The Telstars Allround band Show band The Telstars. Een professionele dans- en showband voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, business events, jubilea, personeelsavonden, themafeesten, dorpsfeesten, campings, vakantieparken, winkelopeningen, diner dansants, dansavonden, recepties, feest op eigen locatie en andere evenementen.

Een gezellige boel

Uw gasten bezighouden, in een mum van tijd een gezellige boel van maken. Hun buitengewone gevoel voor timing zorgt ervoor dat uw feest zorgvuldig wordt opgebouwd.
Met moderne apparatuur en licht installatie zullen ze uw gasten keer op keer verrassen met hun veelzijdigheid. Kenmerkend voor hun professionele instelling is onder meer het zogenaamd‘vinger aan de pols-repertoire. Elk feest is een nieuwe uitdaging. Geen vastgeroeste sets maar zoveel mogelijk het publiek erbij betrekken om er samen een groot feest van te maken.

Breed repertoire

Allround & Showband The Telstars beschikt niet alleen over een allround, maar ook up-to-date repertoire: Zuid-Amerikaans / Caribbean, het betere Hollandstalige werk, Borsato, Frans Bauer, Hazes, K3, Shakira, Anouk, Shania Twain, Jennifer Lopez, Gloria Gaynor, Spaanse muziek, country, rock‘n’roll, reggae, maar ook typisch feestrepertoire. Om daarvan zoveel mogelijk te kunnen laten horen, houden ze de pauzes bijzonder kort. Hun sound is warm en sprankelend. De geluidssterkte beslist aangenaam voor ieder oor.

Trio The Musicbrothers

Trio The Musicbrothers waarbij niemand kan blijven zitten op zijn of haar stoel, wanneer "THE MUSICBROTHERS" de eerste akkoorden inzetten. Van Engelse wals tot Engelse house, van rock tot pop en van waanzinnig wild tot een rustige ballad. Je kunt het met een gerust hart overlaten aan deze experts. "THE MUSICBROTHERS" is alles wat u nodig heeft om uw feest te laten stralen. Ook als Trio te boeken met saxofonist.

Heeft u muziek nodig op uw verjaardag, personeelsfeest, bruiloftsfeest of een ander heugelijk feit, en wilt u ook weer eens ouderwets lachen, zoek niet verder, want met deze twee broers is het altijd feest.