Seniorenprogramma

Senioren Bejaarden Programma

Seniorenprogramma Artiesten-Evenementen.nl brengt u een complete Seniorenshow maar wij kunnen ook u van dienst zijn met individuele artiesten en/of een samengesteld programma afgesteld op uw wensen.

Wij en onze artiesten hebben ruime ervaring in deze branche. Zij brengen herkenbare liedjes van vroeger en nu. Zij brengen u de Nederlandse hits van welleer maar uiteraard ook de Engelstalige songs.
Tevens bieden wij u een aantal spectaculaire acts zoals een Limbo Show, een muziekfiets, goochelaar, etc. De echte varieté van vroeger.

Wilt u uzelf en uw bewoners een onvergetelijke dag, middag of avond aanbieden? Aarzel dan niet en bel ons.

Seniorenprogramma/Entertainment met Hans

Entertainer Hans brengt muzikaal amusement zoals het vroeger was. Hij zing en begeleid zichzelf op keyboards. Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig. Door een afwisselend Nederlandstalig repertoire van grote hits van vroeger, meezingpotpourri's, luisternummers van nu wordt het publiek meegenomen terug in de tijd.
In deze 2 maal 3 kwartier weet entertainer Hans samen met het publiek een gezellige sfeer te creëren met aan het eind een gezellige finale!
En,...dansen is bijna verplicht!

Repertoire Seniorenprogramma entertainer Hans

Ronnie Tober

Ronnie Tober Ruim 40 jaar is Ronnie Tober een bekend en succesvol zanger/entertainer. Drie jaar na Ronnie Tober's geboorte (21 pril 1945 te Bussum) emigreerde hij samen met zijn ouders, twee broers en zus naar Amerika. Hier was het waar zijn muzikale talenten werden ontdekt. Ronnie Tober zong op familiefeestjes, begeleid door zijn moeder op de piano. Van zijn 8e tot zijn 14e zong Ronnie bij een in Albany (New York) bekend kerkkoor (St. Peters Episcopal Boys Choir) en werd daar solo-zanger. Een jaar daarna werd zijn eerste single uitgebracht onder de titel “Who taught you how” en gaf hem bekendheid in Albany en omgeving.

In 1963 bracht Ronnie Tober een bezoek aan zijn grootouders in Nederland. Door een brief van zijn tante Henny kwam hij in contact met Willem O. Duys en zong op 27 december 1963 “Up a lazy river” in het t.v.programma “Voor de vuist weg”. De AVRO werd bedolven onder reacties. Deze reacties deed Ronnie besluiten om in augustus 1964 voorgoed terug te keren naar Nederland (zijn geboorteland).

Tot op de dag van vandaag is hij een veel gevraagd zanger/entertainer en niet alleen in Nederland. In België, Duitsland, Engeland, Tunesië, Amerika, Hongarije, Zuid-Afrika, etc. wordt hij geregeld gevraagd om er een optreden te verzorgen.

Ronnie Tober heeft ook een speciaal seniorenprogramma voor verzorgorgingshuizen.
Hij treedt regelmatig op met
Hans.

Ronnie Tober Altijd Succes!

Accordeonist, accordeon muziek, accordeonisten

Accordeonmuziek voor iedereen. Bekende muziek waarop u kan dansen of waarnaar u gewoon kunt luisteren. Deze accordeonvereniging brengt bij u de sfeer van vroeger terug. Bekende melodieën die u allen meezingt. Van wals tot musette en van Tango tot Rumba. Zeer geschikt voor verzorgingstehuizen, seniorengezelschappen maar ook op braderie of straatfeest.

Het Nieuwe Trio

Het Nieuwe Trio brengt u liedje en scetches van welleer o.a. het Cocktail Trio, nummers van Johny en Jones, Ramblers, etc. Daarnaast brengen zij u een aantal leuke conferences. Een echt senioren en bejaardenprogramma waar nog lang over nagepraat zal worden.

'The Flowers'

"The Flowers" brengen u een gezellige ongedwongen sfeer. Zij kunnen u een volledig middag of avond programma brengen op een zeer muzikale wijze. Het repertoire bestaat uit hoofdzakelijk Nederlands repertoire.

Onze Amsterdamse zanger

Amsterdamse Zanger Een knotsgekke Amsterdammer met bravoure. Als geen ander weet deze geboren entertainer u en uw gasten avondvullend te vermaken.
Geboren en getogen "Aan de voet van die ouwe wester", met heel zijn hart en ziel verpand "Aan de Amsterdamse grachten". Alles wat hij zingt en zegt komt "Diep uit zijn hart". De man die al jarenlang Nederlandse cafés en zalen onveilig maakt met zijn wervelende optredens.

Stelt u het zich eens voor een rasechte Amsterdammer die u entertaint met de echte onvervalste Amsterdamse meezingers, de nieuwste Nederlandstalige hits en de vetste Après-ski nummers.

Trakteert u en uw gasten op een avond top entertainment met deze Amsterdamse Zanger.

Bob's Dixieband

Duo “Pack & Roll” is een uiterst mobiel en tevens compleet dixieland orkest. De 2 muzikanten bespelen samen saxofoon, klarinet, trombone, sousafoon, trompet, banjo en laten zich begeleiden door een volledig orkest op CD daarbij zingen zij ook nog menig lied.
Met hun mobiele versterking op batterijen kunnen zij elke gelegenheid opvrolijken. Dit doen zij in de kleding van de American Dixieland Style maar ook als muzikale clowns, kerstmannenorkest, zwarte pieten of als paashazen.
Uiteraard kunnen zij ook de kleding van uw bedrijf aantrekken om uw bedrijf een extra promotie accent te geven.
“Pack & Roll” een dixieland band met vele mogelijkheden. Inzetbaar bij elke gelegenheid.

U ziet 2 muzikant maar wanneer u luistert ... Een volledige ritme sectie en 2 virtuoze blazers die de pan uit swingen met vrolijke dixieland muziek!