Accordeonist Hans

Accordeonist Hans

Accordeonist, gitarist, troubadour, Hans zingt met passie het Franse chanson. Daarnaast is Hans een uitstekende vertolker van het Nederlandse zeemanslied, beweegt Hans zich moeiteloos door het instrumentale accordeonrepertoire (musette, tango) en is ook het Engels/Amerikaanse gitaarrepertoire bij hem in goede handen.
Hans is een bewogen entertainer, bij elk publiek feilloos inschattend op welke toon het aangesproken wil worden. Humorvol, maar ook het aankondigingen van een spreker, act of buffet, is hem toevertrouwd

Accordeon Duo Paris

Accordeon Duo Paris brengt u sfeervolle accordeonmuziek van Franse musettes tot stoeren en melancholische zeemansliederen. Deze twee virtuozen zijn matrozen en Fransozen. Overal weten zijn sfeer te maken. Daarnaast zingen zij samen nog menig lied.
Wilt u een gezellige avond of middag dan zal dit Accordeonisten Duo uw juiste keuze zijn.
Geschikte voor elk soort feest of evenement, van verjaardag tot congres, van beurs tot huwelijksreceptie.

Accordeonist Paul P.

Paul P. Zanger, accordeonist, entertainer. Voor de échte Parijse sfeer, een chanson of musette, een mooie tango, of Italiaanse aria. Muziek bij uw romantische diner, of de sfeer van een Amsterdamse kroeg met gezellige meezingers.
Lekker inhaken op de boot met Ierse muziek en zeemans liederen.
Deze artiest is van alle markten thuis en past zich aan, op elk feest en aan al uw wensen.
Paul Papillon zit al 25 jaar in het vak en heeft naast een Conservatoriumopleiding ook een zangopleiding genoten.

Accordeon Duo Paul P. & Co.

Accordeon Duo Paul P. & Co.
Een vermakelijk en stijlvol muziekgebeuren voor diners, party's, theater en andere evenementen. Wegens een geruchtmakende staat van dienst binnen het departement van feestvreugde, waren deze heren reeds te gast op een groot aantal festiviteiten en locaties.
Door hun muzikale inzet en entertainment op maat weten zij steeds een bijdrage te leveren aan het welslagen van ieder feest.
Er kan worden gewerkt in diverse thema's;
onder andere: Franse, Nederlandse, Vlaamse en theatrale thema's.

Contactformulier