One Man Bands

One Man Bands

One Man Bands voor uw bruiloft of huwelijksfeest, voor bedrijfsfeest of jubileum, voor evenmenten en casino's. One one man bands treden in heel Nederland op.
U kunt op onze website online de artiest, band of act in optie zetten voor de gewenste datum.

One Man band Dave

One Man band Dave, keyboardspeler, toetsenist, zanger, entertainer. Dave is reeds 16 jaar bedrijvig in de show- en entertaimentwereld. Dave weet elke keer weer, of het nu een receptie, een huwelijk, feestavond, ect… succesvol op te vrolijken en te ondersteunen.

De one man band staat voor een avondvullend programma met weinig pauze, veel enthousiasme en een breed repertoire.
Kortom! “Dave” is altijd een top keuze!

Ook als duo/trio uitbreiding met saxofonist en gitarist mogelijk.

One Man Band/Entertainer Hans

One Man Band/Entertainer Hans, Keyboards zanger entertainer maar vooral sfeermaker bij uitstek.
Entertainer Hans brengt u een spetterende show van muziek en modern entertainment. One Man Band Hans heeft een uitgebreid repertoire van foxtrot tot Rock & Roll en van meezinger tot swingende Latin/Salsa muziek. Met de modernste apparatuur weet Hans een heel orkest te creëren.
Het geluidsvolume staat nooit te hard omdat alles in overleg met u gaat. Zoekt u live muziek en top entertainment dan bent u bij Hans altijd op het juiste adres!

Ook als duo/trio uitbreiding met saxofonist en gitarist mogelijk.

One man Band keyboardspeler Entertainer Niek

One man Band, keyboardspeler, entertainer Niek is een zanger en toetsenist met een veelzijdig repertoire. Hij voelt perfect wat zijn publiek wil en past zijn muziek en geluidsniveau daar direct op aan. Er wordt gespeeld op de modernste keyboards en geluidsapparatuur. De optredens zijn LIVE met andere woorden: er wordt geen gebruik gemaakt van floppy's en andere playback hulpstukken. Zijn muzikaal talent wordt aangevuld met een hoge dosis enthousiasme en spontaniteit. Mensen die houden van een enorme inzet en korte pauzes zijn bij hem aan het juiste adres.

Niek is de man die u zoekt voor gastoptredens en dag- en avondvullende programma's zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en vele andere festiviteiten.

One man band/Pianoplayer "Fulco"

One Man Band Fulco is een pianist/zanger met een zeer mooie warme stem, een breed repertoire en een enorm talent om uw gasten goed aan te vullen en de sfeer gezamenlijk goed op te bouwen. Indien u op zoek bent naar smaakvol entertainment van hoog niveau, dan bent u bij Fulco aan het juiste adres. Fulco neemt niet alleen zijn warme persoonlijkheid mee maar ook een eigen vleugel, wat zijn optredens net dat beetje extra geeft. Fulco is een graag geziene gast op bruiloften, recepties, bedrijfsopeningen en andere feesten.

One Man Band Fulco is uit te breiden met een saxofonist en/of een gitarist.

One Man Band John

Onemanband John Als allround muzikant, die zijn sporen o.a. verdiende in verschillende begeleidingsorkesten van bekende artiesten, beschikt hij over een bijzonder uitgebreid repertoire . En dan hebben we het nog alleen maar over z'n instrumentale kwaliteiten .
Want wie John eenmaal heeft horen zingen begrijpt gelijk waarom hij één van de meest succesvolle entertainers is . Van weense wals tot tango , van country & western tot disco , van rock and roll tot easy listening maar ook hedendaagse muziek, John Peeters maakt muziek voor jong en oud .
Zonder moeite past hij zijn grenzeloos repertoire aan elke gelegenheid aan , ook op themafeesten zoals middeleeuws, Arabisch, Muiterij en zigeunerfeesten. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat hij zo vaak wordt teruggevraagd . Of het nu gaat om een party , diner-dansant , modeshow , bruiloft of personeelsfeest , John doet er een extra muzikaal lintje omheen .
John de "Swinging Entertainer" maakt voor zijn optreden gebruik van één van de meest geavanceerde keyboard en Synthesizer combinaties. Samen met de professionele geluidsinstallatie creëert John zo de sound van een heel orkest .One Man Band Valentine

One man Band, toetsenist, gitarist Valentine. Valentine speelt gitaar, keyboard, en zingt. Hij speelde in heel Europa. In Nederland heeft hij de laatste 15 jaar met alle bekende artiesten op het podium gestaan.
Een mengsel van uitstekende geluidskwaliteit, virtuoos spel en zeer veel ervaring staat hij garant voor een perfect verzorgde avond. Valentine zal voor u en uw gasten moeiteloos van instrument wisselen, daarbij zal hij u met zijn prachtige stem laten genieten van liedjes van oud tot nieuw.

Zijn repertoire omvat zo’n 1000 liedjes in alle muziekstijlen. Ook is er een grote keuze in Italiaans (ong. 3 uur), Grieks, Balkan, Zuid Amerikaans, etc. Uw gasten zullen versteld staan van zijn schitterende gitaarspel dat hij hen aan tafel serveert.