Easy listening Bands Easy Listening Muziek

Easy listening Bands Easy Listening Muziek

Easy listening Bands en Easy Listening muziek, Lounge Muziek Jazz Party Sounds for Special Moments!
De sfeer van live muziek zonder te overheersen. Voor speciale gelegenheden zoals gala, recepties en diner dansant. voor al uw feesten en evenementen, vindt u bij Artiesten-Evenementen.nl.


Fulco "The Pianoplayer"

Fulco is een pianist/zanger/entertainer met een zeer mooie warme stem, een breed repertoire en een enorm talent om uw gasten goed aan te vullen en de sfeer gezamenlijk goed op te bouwen.
Indien u op zoek bent naar smaakvol entertainment van hoog niveau, dan bent u bij Fulco aan het juiste adres.
Fulco neemt niet alleen zijn warme persoonlijkheid mee maar ook een eigen vleugel, wat zijn optredens net dat beetje extra geeft.
Fulco is een graag geziene gast op bruiloften, recepties, bedrijfsopeningen en andere feesten.

Piano CocktailBar Swinging Piano Entertainer

Piano CocktailBar Swinging Piano Entertainer Met een witte vleugel van bijna 5 meter lang biedt Fulco een uniek concept: "The Piano Cocktailbar".
Midden in de vleugel is er ruimte voor een barman, cocktailshaker of ander entertainment.
Ook kan men bijvoorbeeld een champagnebar tijdens een (huwelijks)receptie creëren. Rond de vleugel heen kunnen barkrukken worden neergezet waardoor een intieme sfeer wordt getoverd.
Het publiek, dat rond de vleugel heen zit, kan mee zingen. Tevens ontstaat het echte piano bar gevoel.
De pianist speelt en zingt nummers op verzoek, maar de microfoon kan ook zelf ter hand worden genomen. Fulco kan zijn optreden aanpassen aan al uw wensen: van lekkere achtergrondmuziek naar gezellige feest en meezing muziek.

Flexibel in ...

De Piano Cocktailbar is volledig demontabel en past door elke deur.
Daarnaast treedt onze pianist tevens op met een zangeres, saxofonist of zelfs met een 2 de pianist.

Easylistening Lounge Muziek Jazzy Party Sounds

Lounge Muziek Easy Listening Jazz Midnight Sax Party Sounds for Special Moments! Het Easy jazz Duo met een Allround Easy Listening Jazzy repertoire! Voor speciale gelegenheden zoals gala, recepties en diner dansant.

Midnight Sax is een compacte Duo / Trio dat garant staat voor een perfect muzikale omlijsting van uw feest. Deze compacte samenstelling betekent in de praktijk dat zij niet veel ruimte nodig hebben. Het volume van de muziek kan heel gemakkelijk worden aangepast aan uw wensen.

De juiste muziek is voor elk evenement dé sfeerbepalende factor. Of het nu gaat om een receptie, een gala diner, diner dansant, een galerie opening ... of... een beurs...of...

Muziek voor de beter en exclusieve partijen!


Van Lounge tot Diner-Dansant!

De samenstelling uit keyboards en saxofoon, klarinet, midi-sax bieden u een extravagant cachet. Het geeft de mogelijkheid u te laten genieten van een intiem combo tot een big band. Van slowfox tot samba. Van soft pop tot jazzy tunes. Een bouquet van wereldberoemde melodieën die u zult herkennen als een glas goede wijn en een overheerlijke doos pralines.

Midnight Sax Sounds voor uw Party!

Beschikbaar voor u in de volgende bezettingen:

1. Keyboard, zang + saxofoon, klarinet, midi-sax, zang
2. Sax, klarinet, zang + gitaar + bas
3. Sax, klarinet, zang + gitaar + bas + drums

UItvoering van easylistening met of zonder zang tot allround.


Jazzy Dinner Muziek met Colette & Friends

Colette, niet zomaar een zangeres met een prachtige stem, maar een performer van Internationaal niveau.

Colette en Friends zijn inzetbaar op elk bedrijfsfeest. Onder het genot van uw diner, tijdens de receptie of zomaar een concert om van te genieten.

Bezetting:
Colette Wickenhagen: zang
Wisselende bezetting aangepast aan de gelegenheid
Van Small combo tot Big band

Duo Just the 2 of Us

De sfeer van live muziek zonder te overheersen. Just the 2 of Us is een duo bestaande uit een zangeres en een pianist. Jazzy zang en meer pop-geörienteerd pianospel vullen elkaar aan en vormen samen een harmonieus en lekker in het gehoor liggend geheel. Popsongs als Honesty, Love Hurts, Natural woman, Another day, I'll be there en Get here worden afgewisselend met jazzy nummers als My funny valentine, When i fall in love, Misty en Aqua beber gemixed.

Een zeer gevarieerd repertoire voor een breed publiek, dat de ideale omlijsting vormt voor uw borrel, diner, receptie, presentatie, feestavond en opnening.

Trio De Compaenen

Trio De Compaenen staat voor akoestisch muzikaal vermaak. Trio De Compaenen zijn mobiel, overal inzetbaar en spelen onversterkt tussen de aanwezigen. Het trio De Compaenen brengt muziek variërend van de jaren `50 tot de jaren `80 uitgevoerd met contrabas, gitaar, lichte percussie en meerstemmige zang. Evergreens, sixties, Rock & Roll en lang vergeten deuntjes maken eem perfecte sfeer bij elke gelegenheid.
Het trio De Compaenen vertoeven graag op bedrijfsfeesten, recepties, openingen, bruiloften, tuinfeesten, winkelcentra, braderieën, verenigingen, ...

The Goldies

The Goldies of De Goldies Onversterke swingende en mobiele muziekgroep. Centraal aanwezig en uitnodigend tot meezingen, of stijlvol op de achtergrond voor de juiste sfeer, The Goldies zijn op meerdere wijzen inzetbaar, en voeren uw feest, receptie, festival of evenement naar de door u gewenste toon.

The Golden Oldies hun repertoire beslaat Rock 'n' Roll, Nederlandstalig, Jaren '60, Pop, Country, etc.

Met deze vier multi-instrumentalisten waant men zich in een akoestische live-versie van het radio-programma 'Arbeidsvitaminen'. Een breed scala aan gebruikelijke en minder gebruikelijke akoestische instrumenten zorgen voor de juiste sfeer bij de juiste nummers.

Instrumenten en meer

Instrumentarium: gitaar, mandoline, mondharmonica, viool, dobrogitaar, banjo, percussie en contrabas. Multi-instrumentale flexibiliteit met passie en klasse waarbij altijd de juiste snaar wordt geraakt.
Repertoire: 'Toppers van Toen', Green Green Grass of Home, Bye bye Love, Stray Cat Strut, Only a Fool, Country Roads Yellow River, Brown Eyed Girl etc.