Duo's

Duo's

Duo's, Allround Duo's, Easylistening Duo's. Duo's zijn compacte bands die u het gevoel geven een volledig orkest op uw feest te horen. Maar dan voor een aanzienlijke lagere gage! Daarnaast nemen Duo's minder plaats in en kunnen hierdoor op elke locatie tot hun recht komen. U vindt bij Artiesten-Evenementen.nl een ruime keuze aan verscheidene soorten Duo's.
U kunt op onze website online de artiest, band of act in optie zetten voor de gewenste datum. U kunt natuurlijk ook bellen met ons kantoor.

Allround Duo Party Fun

Allround Duo Party Fun is uitermate geschikt voor u als bruiloft band, trouwband maar ook bij uw dinerdansant, bedrijfsfeesten, evenementen, recepties, jubileum, loungeparty.
Duo Party Fun, de naam zegt het al. U heeft een Party en Fun.

Allround Duo Party Fun bestaande uit gerenommeerde muzikanten die de handen weer in elkaar hebben geslagen. Samen hebben zij jarenlang opgetreden met de bekende Just in Time 4 Band. Zij weten door hun jarenlange ervaring en vakmanschap elk feest te laten slagen. Met hun uitgebreid repertoire, van easylistening tot Top 40, hun uitgebreid instrumentarium en hun grote dosis aan humor brengen zij met hun twee een totale band.

De kracht van het Allround Duo Party Fun

De kracht van het Allround Duo Party Fun is hun spontane professionele uitstraling en het gemak om zich aan elk publiek te kunnen aanpassen. Hun gevarieerde muziek en afwisselend optreden staan garant voor een geslaagde avond. Hun muziek is zowel dansbaar als entertainent.

Zeer zeker heeft u nu al zin in een spetterend feest met Duo PartyFun.
Informeer naar de beschikbaarheid en wij plaatsen voor u een reservering.

Allround Duo Party Fun op uw Bruiloft Trouwfeest

Allround Duo Party Fun op uw Bruiloft Trouwfeest verzorgt uw bruiloftsfeest met allround Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, voor elk wat wils.
Van quickstep tot aan de stevige popmuziek, waarbij Nederlandstalige feestmuziek niet hoeft te ontbreken. Alles uiteraard in overleg met het bruidspaar. Mocht u op uw bruiloft iets niet of juist wel willen horen, het repertoire en onze mogelijkheden zijn dusdanige gevarieerd, dat aan bijna al uw wensen kan worden voldaan.

Een Allround Duo wat staat voor gezelligheid

Een Allround Duo wat staat voor gezelligheid en inzetbaar is voor alle soorten feesten. Bruiloften, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, feesttent, diner dansant, thema avonden, cruiseschip, campings, cafés, etc.
Door de hedendaagse techniek en hun uitgebreid instrumentarium is het mogelijk een twee mans formatie te laten klinken als een compleet orkest.
Door hun jarenlange ervaring weten zij in te spelen op ieder publiek, en spelen muziek uit alle tijden voor jong en oud, of het nu een gezellige smartlap is, après-ski, discohouse of stijldans. Allround Duo Party Fun weet steeds de juiste sfeer te brengen.

Allround Duo Live

Duo Live is een band die zich overal thuis voelt bij bruiloften, jubilea, diner dansant en verjaardagen.
Het duo past zich bij elke gelegenheid aan met hun repertoire.
Allround duo LIVE verzorgt een goed avondvullend programma en speelt wat u wenst.
Allround duo Live speelt in heel Nederland.

Het duo heeft regelmatig luisteravonden.

Duo Valentine

Duo Valentine en Marieke, twee rasmuzikanten, beschikken beide over een prachtige stem en vormen samen dus een perfect bij elkaar passend duo. Met een zeer breed repertoire, kwalitatief geweldige muziek én veel aandacht voor de gezelligheid kan een avond onder leiding van dit duo niet meer stuk.Met twee gitaren. keyboard en twee stemmen wordt schitterende muziek gemaakt.

Een mengsel van uitstekende geluidskwaliteit, virtuoos spel en zeer veel ervaring staat hij garant voor een perfect verzorgde avond. Duo Valentine zal voor u en uw gasten moeiteloos van instrument wisselen, daarbij zal hij u met zijn prachtige stem laten genieten van liedjes van oud tot nieuw. Hun repertoire omvat zo’n 1000 liedjes in alle muziekstijlen. Ook is er een grote keuze in Italiaans (ong. 3 uur), Grieks, Balkan, Zuid Amerikaans, etc. Uw gasten zullen versteld staan van zijn schitterende gitaarspel dat hij hen aan tafel serveert.

Duo Side by Side

Side by Side, Hetty en John is een jonge muzikale formatie met als doelstelling:"Het laten slagen van de gelegenheid waarvoor zij gevraagd worden." Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of diner dansant...John speelt toetsen en saxofoon. Samen zingen ze, al ruim 10 jaar, een allround repertoire.
All-round, van alle markten thuis zoals men zegt. Luisterliedjes, dansmuziek, feestmuziek, muziek uit de 60's-70's-80's-90's en uit de top 100 van vandaag natuurlijk.


Duo The Musicbrothers

Duo The Musicbrothers waarbij niemand kan blijven zitten op zijn of haar stoel, wanneer "THE MUSICBROTHERS" de eerste akkoorden inzetten. Van Engelse wals tot Engelse house, van rock tot pop en van waanzinnig wild tot een rustige ballad. Je kunt het met een gerust hart overlaten aan deze experts. "THE MUSICBROTHERS" is alles wat u nodig heeft om uw feest te laten stralen. Ook als Trio te boeken met saxofonist.

Heeft u muziek nodig op uw verjaardag, personeelsfeest, bruiloftsfeest of een ander heugelijk feit, en wilt u ook weer eens ouderwets lachen, zoek niet verder, want met deze twee broers is het altijd feest.

Midnight Sax: Easylistening, Lounge, Jazzy

Midnight Sax Lounge en Allround Band Easy Listening & Lounge muziek. Midnight Sax voor alle speciale gelegenheden zoals gala's, recepties, diners dansant, bedrijfsopening, huwelijksfeesten, casino's, cruise en party schepen, etc...
Midnight Sax, staat garant voor een perfect muzikale omlijsting van uw feest. De samenstelling kan aangepast worden. Het volume van de muziek wordt altijd aangepast aan uw wensen. Midnight Sax biedt u een sfeervol cachet. Zij geven de mogelijkheid u te laten genieten van intiem momenten.

Midnight Sax bouquet van wereldberoemde melodieën die u zult herkennen als een glas goede wijn en een overheerlijke doos pralines.

Bezetting:
1. Keyboard + saxofoon, klarinet, zang
2. Sax, klarinet, zang + gitaar + bas
3. Sax, klarinet, zang + gitaar + bas + drums