Show DJ Zang & Entertainment

Steef De unieke combinatie van ...

De unieke combinatie tussen drive-in show en live-entertainment vindt u als bruidspaar bij Steef.
Naast een uitstekende allround deejay die muziek draait voor jong en oud zal de avond worden ondersteund door live muziek door zanger/gitarist Steef.
Bij elk huwelijksfeest zorgen deejay en zanger ervoor dat de avond wordt opgebouwd tot een lekker dansfeest. De zanger/gitarist speelt rustige liedjes in het begin en naar mate de avond vordert, krijgen uw gasten steeds meer met dans- en feestmuziek te horen zodat stilzitten uiteindelijk onmogelijk is!!!

Vier verschillende Shows

Hij verzorgt vier showthema's; dit zijn thema's met muziek die ik zelf het leukst vind om te zingen en bovendien bieden deze thema's ook de mogelijkheid om entertainment te bieden naast de muzikale prestaties.

Zijn shows zijn in principe vier uur durende shows en zijn volledig verzorgd met geluid- en lichtinstallatie. Elke show werkt hij met een deejay die ervoor zorgt dat er geen pauzes zijn tijdens de show. De shows zijn geschikt voor café, bedrijfsfeest of bruiloft en worden aangepast aan elke situatie.

Musical feest en Hits met DJ Show

Misschien niet het meest commerciële thema, maar wel een originele! Musicals zijn immers populairder dan ooit en uit elke musical komt tenminste wel één musicalhit.
In een avondvullend programma zing ik de meest uitéénlopende nummers uit musicals die in Nederland bekend zijn.
Zo bestaat de eerste set voornamelijk uit ballads zodat uw gasten rustig kunnen genieten van het buffet, de koffie of een borrel. De tweede en derde set worden echte feest- en danssets, wist u bijvoorbeeld dat het liedje Y.M.C.A uit een musical komt?
Alle toppers uit Grease, Saturday Nightfever, Copa Cabana, We Will Rock You(Queen) zullen voorbij komen.
De show Musical Mania is een echte show voor bedrijfsfeesten voor mensen die van mooie muziek houden. De avond kan naar uw wensen worden ingevuld en hoeft zeker niet alleen een luisteravond te worden(mag wel!). Onze pauzes zullen weer worden opgevuld door mijn deejay die een keuze zal maken tussen allround of dansmuziek uit de jaren '70 en '80. Natuurlijk ontvangen uw gasten een programmaboekje(net als bij een echte musical) met daarin ook de tekst voor het musical-meezinggedeelte van de show. Standaard wordt de show ondersteund met diverse decorstukken en een kleine lichtinstallatie.

Extra uit te bereiden met ...

  • De show is uit te breiden met gepast entertaiment dat ervoor zorgt dat de show niet gauw vergeten wordt. Wij zullen uw gasten op ludieke wijze ontvangen en tijdens de show diverse typetjes uitbeelden.
  • Twee danseressen die de zangers professioneel zullen begeleiden tijdens elke set.

Nederpop Hollandse Party en DJ

Doe Maar, Bløf en De Kast; ze komen allemaal voorbij in deze show waarin de gehele Nederlandse popmuziek zal worden belicht.
In een avondvullend programma zing ik drie sets met daarin hits als Zwart Wit, Stiekem Gedanst en Belle Hélène. Maar ook de engelstalige hits van Kane en Golden Earring en nederpop in dialect van Normaal, Skik en Rowwen Hèze zullen niet ontbreken.
Naast de live-optredens draait de deejay de lekkerste dansplaten en meezingers en is er voor het publiek de mogelijkheid om door middel van "het rondje Idols"te laten horen wat het nog weet van de toppers van toen. Aan het eind van de avond zal hij een echte hollandse prijs uitreiken aan degene die de meest herkenbare jaren '80(hoogtepunt van de Nederpop!) kleding draagt(gaatjes- en Doe Maar shirtjes…)

Speciaal voor verenigingen en feesttenten is deze show uit te breiden met typisch hollandse attrakties.
Bij Koninginnedag en voetbalfeesten kunt u oranje-decoratie bij ons verkrijgen.

Nightfever DJ Show

De seventies komen weer helemaal tot leven! Voor mij persoonlijk de periode waarin de beste muziek werd gemaakt.
Verkleed als John Travolta of "Halve Soul" zing ik drie sets verdeeld in motown, disco en Grease/Saturday Nightfever repertoire. De heren uit het publiek krijgen de kleding van de Village People en mogen samen met mij zingen voor de voorrondes van Idols...
Tijdens de Saturday Nightfever set houden we een heuse dans workhop en zal de mooiste blonde vrijgezel mee mogen doen in de Grease-act (Oh Sandy...). Het is een show vol entertainment in aangepaste kleding en decor met afwisseling van muziek en live-optreden. Steef V's Nightfever wordt aangekleed met diverse 70's decor stukken en een jaren '70 lichtshow met spiegelbol.

Uit te breiden met echte Seventies extra's:

  • Twee danseressen(uit de Nederlandse musical Saturday Nightfever) in jaren '70 stijl die zich net als mij verkleden voor elke set.
  • De Soulkapsalon: Twee ervaren kapsters geven de gasten een verzorgd seventies kapsel!!!
  • Zangeres Marjolein: Uit de stal van Interaction, zingt zelf en samen met mij een aantal duetten. Ideaal voor 5 uur durende shows, nog meer afwisseling!
  • Jaren '70 dansvloer: De vloer uit de film nu op uw eigen feest. Wordt door heel Nederland geplaatst en weer opgehaald. Diverse afmetingen mogelijk.

The Timemachine DJ Show

Op deze swingende avond neem ik uw gasten/klanten mee op een reisje door de tijd. De avond start op muziek uit de roerige jaren zestig. Met de gitaar breng ik nummers ten gehore van The Beatles, Elvis en Roy Orbison.
Na een uur neemt "John Travolta" het publiek mee naar de seventies waarin de "foute disco" centraal staat. De deejay en ik zijn volledig in jaren '70 outfit en u kunt uw soulpruiken bestellen bij www.party-items.nl.
Samen met de muziek van de deejay worden de jaren '80 een combinatie van rock, levenslied en nederpop waarin ik het publiek zal aftasten naar haar voorkeur!
In het laatste uur belanden we in het nieuwe millenium waarin de actualiteit en après-ski de boventoon zullen vormen. Al met al is de Timemachine een swingende en gezellige show waarbij alle muziekstijlen voorbij komen. Een show voor jong en oud met een hoog meezing en swing gehalte en doldwaze verkleedpartijen. Omdat de smaak van jong en oud naar voren komt is de Timemachine ook de show bij uitstek voor bedrijfsfeesten en bruiloften.
De show wordt ondersteund met diverse decordelen en een kleine lichtinstallatie.

Voor meer info: Klik op de foto!

Dance Classics Drive-in Wie kent ze niet: de nummers van Aretha Franklin, The Tramps, Dan Hartman, Grease, Wham, Doe Maar en nog vele andere grote hits uit de jaren '70, '80 en '90. Ze worden allemaal gedraaid in deze 4,5...

De Weekend Quiz Show Humor, gekkigheid en entertainment zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek- en spelletjesshow. In een avondvullend programma neemt quizmaster Rinus je mee naar een ouderwets avondje gezellighei...

Drive-in & Karaoke Show Deze Disco Drive-in Show heeft als extra een karaoke. Erg geliefd bij bedrijfsfeesten en familiefeesten. Inbegrepen zijn films en clips uit de jaren '70 en '80 op groot videoscherm. Bestaande uit...

Grote Drive-in Show Deze uiterst compacte drive-in show is geschikt tot 1400 personen. Zij kan gebruikt worden voor huwelijksfeesten, tuinparties etc. Inbegrepen zijn: - Dj - Geluidsinstallatie tot 1400 personen - U...

Kleine Drive-in Show Deze uiterst compacte drive-in show is geschikt tot 450 personen. Zij kan gebruikt worden voor huwelijksfeesten, tuinparties etc. Inbegrepen zijn: - Dj - Geluidsinstallatie tot 350 personen - 2 x...

Show DJ Zang & Entertainment De unieke combinatie tussen drive-in show en live-entertainment vindt u als bruidspaar bij Steef. Naast een uitstekende allround deejay die muziek draait voor jong en oud zal de avond worden onders...

Verlichte dansvloer voor drive-in disco Een spetterende verlichte dansvloer mag niet ontbreken als we praten over de 70's. De vloer is al beschikbaar vanaf 18 m2. De vloer wordt kompleet opgebouwd en zullen de lampen gedurende uw feest h...

70-ties Drive-in Show Ook deze show staat in het teken van de Dance Classics. De show is heel goed geschikt voor grote personeelsfeesten en evenementen. Zeer exclusief !! Ook hier zit standaard de verlichte dansvloer va...