Oosterburen Duitse Humor

Oosterburen Duitse Humor

Oosterburen Duitse Humor Animatie Acts Straatanimatie Straat Animatie Wolfgang und Heinrich zijn twee Duitse broers die nog bij hun Mutti wonen.
Het is hun eerste vakantie in België. Als toeristen zitten ze boordevol met verhalen over hoe zij België ervaren. "Bei uns ist ja alles viel Grosser." En zo zijn zij overigens ook gekleed. Alles is véél te groot: broek, blouse, hoed maar ook hun fotocamera, GSM…zelfs hun neus is te groot.
Diverse toeristische attracties hebben zij al bezocht zoals: Manneke Pis, Bobijaan land, de Marollen, ‘Knokke’. Populaire Brusselse souvenirs hebben zij reeds aangeschaft. Friet, stoofvlees …. een tatoeage van Kim Clijsters. Een klap van een molenwiek hebben ze blijkbaar ook niet kunnen ontwijken, want ze zijn zo gek als een deur. Vandaag zijn Wolfgang und Heinrich in uw ‘attractiepark’ om eens lekker op te scheppen. "Bei uns ist alles viel Besser." Zij willen met iedereen op de foto, für die Mutti. De foto is direct klaar. Eigenlijk is de foto al klaar voordat die genomen is. "Zijn wij dat?…"
Een komischer gezelschap is er niet.

Contactformulier