Cabaret met Het Nieuwe Trio

Cabaret met Het Nieuwe Trio

Cabaret en meer. Naar aanleiding van een hommage aan het roemruchte Cocktail Trio in het hoofdstedelijke Parool Theater, door Clous van Mechelen. Nick van Gasteren en Tom Kwakernaat, een programma met Vic van de Reijt over de geschiedenis van het carnavalslied: “Voor liefde en de gein”, was “Het Nieuwe Trio” geboren. Diverse programma’s volgden, zoals Het Schnabbelcircuit, Ode aan Joop van der Marel en het meest recente: De Pruimenpolka, een literair-muzikale benadering van het ‘vieze’ lied.

Het Nieuwe Trio” brengt een aaneenschakeling van Nederlandse liederen, conferences, humor, cabaret waar het publiek zich bijzonder mee zal amuseren.
“Het Nieuwe Trio” brengt u ongecompliceerde amusement. De unieke combinatie van drie talenten Clous van Mechelen, Nick van Gasteren en Tom Kwakernaat heeft het in zich om u rustig de vraag te kunnen stellen:

“Wilt u een feest in de zaal”?

Speciale attentie voor ...!

“Het Nieuwe Trio” kan tevens voor de gelegenheid een lied, aubade schrijven. Het lied wordt dan door allen meegezongen. Daarnaast kan er een CD opname worden verzorgd, hetzij vooraf, hetzij tijdens de uitvoering. Uiteraard live begeleid door “Het Nieuwe Trio”. De locatie kan tevens voor u worden geregeld.