Goochelaar Table Magic

Goochelaars Table Magic

Mister Magic Fingers is de goochelaar in Nederland, die de meeste prijzen heeft gewonnen.
Dit gebeurde elf maal, verdeeld over verschillende categorieën, o.a. algemene goochelkunst, goochelen met speelkaarten, mentalisme en komisch goochelen.
In het bijzonder noemen we hiervan:
Wereldkampioenschappen Brussel: onderscheiding voor komisch goochelen
Nationaal concours: onderscheiding voor originaliteit
In Bananasplit was hij te zien als de enige eerlijke geldvervalser. Bovendien had hij de bijzondere eer om op te treden op de gala-avond van het nationale congres voor de goochelkunst. En dit gebeurde niet één maar zelfs twee maal.
Door zijn humor en zijn verstandsverbijstering wekkende mysteries is hij een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland. Ferry is ook zeer geliefd op beurzen als persoonlijke entertainer voor uw (nieuwe) klanten.
Tablemagic is op elk evenement een doorslaand succes. Bij deze vorm van goochelen wordt er bij het publiek aan tafel of voor staande groepjes gasten gegoocheld. Juist omdat er wonderen plaatsvinden terwijl men er met de neus bovenop zit, is de impact enorm.

Tijdsduur: Doorgaans drie à vier uur.
Presentatie in Nederlands, Duits en Engels

Mister Magic Fingers goochelt u een glimlach waar u staat of zit.

Table Magic Mister Smile

Tafelgoochelaar Tablemagic met Mister Smile Tijdens diner, receptie, bruiloft, bedrijfsopening of verjaardag loopt Jerry met zijn tafel vol trucs tussen de gasten door en goochelt er lustig op los. Van alles verdwijnt of verschijnt terwijl u er bovenop zit. Jerry is een voortreffelijk
Een artiest en entertainer; met zijn humor en talent bent u verzekerd van kwaliteit.
let op uw horloge!

Contactformulier